Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble aux noisettes
- 40 g de noisettes décortiquées
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g de farine de blé
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
Les légumes
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de champignons de Paris frais, de petite taille ou coupés en quatre
- 450 g d'eau
- 2 pincées de graines de coriandre
- 1 c. à soupe concentré de tomate
- 1 feuille de laurier
- 1 cube de bouillon
- 500 g de haricots verts frais
- 1 c. à café de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 937.3 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin aux navets
1h 10min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1u. 15min
Flan de patate douce
40 min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Quiche à la courge musquée de Provence
1h 10min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 godz.
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 godz. 25 min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 godz.