Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 4 courges d'hiver individuelles
- 225 g de blancs de poireau (3-4 blancs de poireau), coupés en tronçons
- 15 g de beurre
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 crottins de Chavignol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2363 kJ / 567.5 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 23.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 Min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1 Std.
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 Min
Tarte automnale
1h 15min
Soufflé aux asperges
1 godz. 10 min
Brandade de lieu à la patate douce
1 Std.
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 godz. 50 min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 godz. 10 min