Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 550 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de graines de carvi
- farine de blé, pour le plan travail
- 600 g de navets, coupés en deux
- 80 g de fromage à pâte pressée, type cantal
- 3 œufs
- 80 g de crème liquide entière
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de miel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1568.3 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Tatin aux navets
1h 10min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Soufflés de topinambours
55min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h