Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lentilles vertes sèches du Puy
- 1500 g d'eau
- 500 g d'asperges vertes
- 2 c. à soupe de persil frais, équeuté
- 2 c. à soupe de feuilles de menthe fraîche
- 80 g d'oignon rouge, coupé en quartier
- 80 g d'huile d'olive
- 50 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 c. à café de miel
- ½ c. à café de sel, et un peu pour l'assaisonnement
- 3 pincées de poivre moulu, et un peu pour l'assaisonnement
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 3 - 4 œufs, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de pignons de pin
- 100 g de feta, coupée en dés (1 cm)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 9967 kJ / 2381 kcal
- Eiwitten
- 106 g
- Koolhydraten
- 120 g
- Vetten
- 147 g
- Vezels
- 45.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de fenouil et pomme
20 Min
Taboulé de brocoli et chou kale
35min
Salade de sarrasin, concombre et feta
50min
Salade de légumineuses à la grecque
35min
Taboulé de betterave et noix de pécan
25 min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40min
Taboulé de chou romanesco
1h 20 min
Salade d'aubergine au yaourt
2 godz. 10 min
Légumes au quinoa
50min
Salade de lentilles au saumon fumé
45min
Salade de lentilles, feta et tomates
30min