Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan
- 80 g d'oignon coupé en cubes d'1 cm
- 80 g de beurre
- 25 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel (très peu si vous utilisez du bouillon déshydraté)
- du poivre moulu
- 120 g de girolles fraîches
- 120 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 30 g de pignons de pin
- sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2642 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 62 g
Alternatieve recepten
Risotto printanier
1 godz.
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40 min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1 godz.
Risotto à l'encre de seiche
1 godz.
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 godz.
Risotto aux asperges
35 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto tout vert
40 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min