Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan
- 80 g d'oignon coupé en cubes d'1 cm
- 80 g de beurre
- 25 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel (très peu si vous utilisez du bouillon déshydraté)
- du poivre moulu
- 120 g de girolles fraîches
- 120 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 30 g de pignons de pin
- sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2642 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 62 g
Alternatieve recepten
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto de sarrasin aux champignons
1sa 15 dk
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
45 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto printanier
1h
Risotto aux morilles
45 min
Curry vert de cabillaud
50 min