![Menu veggie - Risotto forestier aux pignons Menu veggie - Risotto forestier aux pignons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A943884C-9883-49CE-B233-97AFA6EB3A7A/Derivates/2dc3b05c-dbd1-4f4a-959e-2377b0989b27.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan
- 80 g d'oignon coupé en cubes d'1 cm
- 80 g de beurre
- 25 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel (très peu si vous utilisez du bouillon déshydraté)
- du poivre moulu
- 120 g de girolles fraîches
- 120 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 30 g de pignons de pin
- sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2642 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 62 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 Std.
Risotto aux asperges
45 min
Risotto tout vert
40 min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto aux cèpes
30 min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 godz. 20 min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1 Std.
Risotto aux morilles
45 min
Risotto aux asperges
35 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min