Compatibele versies
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade
- 1 gousse d'ail
- 30 g de gingembre frais
- le zeste d'un citron jaune
- 1 c. à soupe de mélange d'épices zaatar
- 70 g d'huile d'olive
- 700 g de filet de dinde, sans peau, taillé en lanières
Le risotto d'épeautre
- 80 g d'échalotes
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de graines d'épeautre (petit épeautre)
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
-
60
g de crème de soja
of 60 g de crème liquide 30-40% m.g. - 70 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2934.8 kJ / 703.5 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 36.2 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40min
Falafels aux lentilles et chou-fleur
2h 50min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Panisses
30 Min
Dhal
1h 40 min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Houmous
10h 40 min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Houmous
3 Std. 30 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40min
Dhal butternut et lentilles corail
45 Min