Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 160 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'eau
- le zeste d'une orange non traitée
- 2 c. à café de romarin frais, ciselé
La garniture
- 30 g de beurre demi-sel
- 650 g de navets nouveaux, épluchés et émincés en tranches (1 cm env.)
- le jus d'une orange
- 2 c. à soupe de sirop d'érable
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1183 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 15.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Gratin de blettes
1h
Tatin de navets
10 godz.
Colcannon irlandais
1h 10min
Chou chinois aux crevettes
40 min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Fenouil à l'orientale
15min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min