Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de noisettes décortiquées
- 70 g de beurre mou, et un peu pour le plat
- 50 g de farine de blé
- 6 jeunes poireaux (550 g env.), coupés en morceaux
- 120 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de feta émiettée
- 50 g de parmesan râpé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1475 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 24.5 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min
Tarte tatin carotte et ricotta
3 godz. 20 min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1 Std. 45 Min
Tatin aux navets
1h 10 min
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Crumble de légumes, pistaches et noisettes
1h
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Crumble de courgette à la menthe
50min
Soufflé aux épinards et deux fromages
35min
Crumble tomate-chèvre
35min
Tatin de poireau
55min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min