Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de feuilles de blette
- 100 g de lardons fumés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 75 g de beurre, et un peu pour le moule
- 250 g de farine
- 4 œufs
- 75 g d'huile de tournesol
- 200 g de lait
- 1 c. à soupe de sel
- 15 g de levure chimique
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1783 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min
Tourte aux blettes
13h
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1 Std. 45 Min
Tatin aux navets
1h 10 min
Tarte au navet et au cantal
1h 30 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30 min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1h
Pâtisson farci
1h 20 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Tarte aux blettes et ricotta
1 godz. 40 min
Gratin de blettes
1h
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h