Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée au carvi
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, froid , coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
- ½ c. à café de graines de carvi
La cuisson des endives
- 6 endives
- 500 g d'eau
Les endives caramélisées
- 30 g de beurre, et un peu pour le moule
- 40 g de cassonade
- 20 g de vinaigre balsamique
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1120 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 godz. 20 min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10 min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Tourte aux blettes
13h
Tatin de poireau
55min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1h 5 min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2 godz. 15 min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min
Tatin aux navets
1h 10 min
Gratin de blettes
1h