Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée au carvi
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, froid , coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
- ½ c. à café de graines de carvi
La cuisson des endives
- 6 endives
- 500 g d'eau
Les endives caramélisées
- 30 g de beurre, et un peu pour le moule
- 40 g de cassonade
- 20 g de vinaigre balsamique
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1120 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Quiche endive, moutarde et camembert
1j 30 menit
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2h 15 min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10 min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1j 20 menit
Gratin de blettes
1j
Focaccia aux fanes de navet
3h 15min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10 min
Tatin aux navets
1h 10 min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 menit
Tatin de poireau
55 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1j
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min