Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau env. (couvrir le pâtisson)
- 2 - 3 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pâtisson (env. 200 g de chair)
- 100 g de comté, coupé en morceaux
- 70 g de noisettes émondées
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 200 g de viande de veau hachée
- 200 g de viande de porc hachée
- 1 pincée de feuilles de thym frais
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1967 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin aux navets
1h 10 min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30 min
Tarte au navet et au cantal
1h 30 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1sa 15 dk
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Soufflés de topinambours
55 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 godz. 40 min
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20 min
Gratin de blettes
1h
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h