Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à café de pâte de curry
- 30 g de gingembre frais
- 400 g de lait de coco
- 600 g de lotte, coupée en médaillons
- 1200 g d'eau
- 3 c. à café de graines de cumin
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g d'aubergine, détaillée en cubes
- 350 g de courgettes, détaillées en cubes
- 15 g d'huile d'olive
- 250 g de riz basmati
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche, hachés pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2676.3 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 644.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Osso-buco de lotte
45 min
Cabillaud sauce coco-menthe, courgettes et quinoa aux oignons
50 Min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 min
Curry jaune au magret de canard
1 Std. 25 Min
Curry de poisson
45 min
Curry poulet-crevettes-ananas
35 min
Curry de poisson au tahini et lait de coco
55 min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 min
Curry vert de porc aux aubergines
40 min
Lieu jaune au curry rouge
45 min
Tajine de daurade au citron confit
40 min
Saint-Jacques en nage épicée
25 min