Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bouquets de persil frais, effeuillés
- 175 g d'eau
- 550 g de panais, épluché et coupé en cubes
- 120 g de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 tranches
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Bar et topinambours rôtis, purée de panais
1 Std. 30 Min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 min
Purée céleri-pomme
45 min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 min
Purée panais potiron
45 min
Purée aux trois racines
45 min