Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bouquets de persil frais, effeuillés
- 175 g d'eau
- 550 g de panais, épluché et coupé en cubes
- 120 g de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 tranches
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 dk
Bar et topinambours rôtis, purée de panais
1h 30min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40 dk
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Purée de céleri
25 dk
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1sa
Purée aux trois racines
45 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 dk
Purée céleri-pomme
45 Min
Mousseline de céleri-rave
45 Min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 dk