Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 25 g de beurre
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 250 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 650 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960 kJ / 465.8 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux asperges
35 Min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 min
Crème de butternut au chorizo
30min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1h
Risotto aux asperges et au safran
35 Min
Risotto aux morilles
45min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 Min