Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 25 g de beurre
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 250 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 650 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960 kJ / 465.8 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux asperges
45 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30 min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Risotto au vin rouge
45 min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Risotto aux morilles
45 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min