Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 25 g de beurre
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 250 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 650 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960 kJ / 465.8 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux morilles
45 min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto
30 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 Std.
Risotto aux asperges
35min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min