Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pour les boulettes
- 40 g de filet de dinde, sans peau, coupé en morceaux
- 1 pincée de cumin en poudre
- 20 g de raisins secs
Pour la purée
- 300 g d'eau
- 300 g de panais, pelé et coupé en morceaux
- 1 filet d'huile d'olive
- 40 g de lait entier
- 10 g de beurre, coupé en petits dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 946 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 dk
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée de carottes
30 dk
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Purée aux trois racines
45 Min
Compote de poires
25 dk
Purée de patate douce au gingembre
30 dk
Purée de panais et légumes d'hiver
40 dk
Purée panais potiron
45 Min
Purée potiron-orange
30 dk