Compatibele versies
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La tombée de feuilles de betterave
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de noix de cajou
- 40 g de pignons de pin
- 400 g de feuilles de betterave
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La purée panais-butternut
- 500 g d'eau
- 200 g de panais, coupé en dés (2 cm)
- 300 g de courge butternut, coupée en dés (2 cm)
- 30 g de purée d'amande
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction goûts
- parmesan, en copeaux pour la finition (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3351 kJ / 804 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 57.5 g
- Vezels
- 17 g
Alternatieve recepten
Purée butternut-noisettes
50min
Merlan et purée de céleri-rave
35 Min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Purée aux trois racines
45 Min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée panais potiron
45 Min
Purée potiron-orange
30min
Purée céleri-pomme
45 Min