Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g parmesan, coupé en morceaux
- 350 g de feuilles de blette, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 200 g de pommes de terre, détaillées en dés (1 cm)
- 40 g d'oignon, coupé en deux
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes - 600 g d'eau
- 50 g de lait
- 4 filets d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 669.5 kJ / 160.5 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min
Velouté de topinambour
45 min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40 Min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 Min
Velouté aux cosses de petits pois
35 min
Soupe au chou
45 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40 Min
Velouté de cresson à l'ail
1hod.
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 godz. 5 min
Velouté de chou-fleur au curry
35 min
Gratin de blettes
1hod.