Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g parmesan, coupé en morceaux
- 350 g de feuilles de blette, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 200 g de pommes de terre, détaillées en dés (1 cm)
- 40 g d'oignon, coupé en deux
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes - 600 g d'eau
- 50 g de lait
- 4 filets d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 669.5 kJ / 160.5 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Soupe au chou vert, châtaignes et lardons
45min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Gratin de blettes
1h
Soupe au chou
45min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Soupe de potimarron aux épices
45min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min
Velouté de topinambour
45min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min