Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 400 g de topinambours, épluchés et coupés en morceaux (2-3 cm)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre doux
- 40 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 1 filet d'huile d'olive, pour la finition
- 4 brins de cerfeuil frais équeutés, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1184 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Purée de céleri
25 min
Mousseline de céleri-rave
45min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée céleri-pomme
45min
Purée aux trois racines
45min
Purée panais potiron
45min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Velouté de topinambour
45min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min