Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème fouettée
- 100 g de lardons fumés
- 150 g de crème, type semi-épaisse
Le velouté de lentilles
- 20 g d'échalote, pelée et coupée en deux
- 200 g de lentilles vertes sèches
- 1 cube de bouillon de volaille
- 650 g d'eau
- 100 g de crème liquide légère
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de mascarpone
- 150 g de crème, type semi-épaisse
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés (ciseler les feuilles)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1212 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Velouté de châtaigne
35min
Crème de petits pois
40min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 Min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Crème de pois chiches au lard
30min
Velouté de petits pois à la menthe
35min
Crème de chou-fleur
30min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 Min