Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de lardons fumés (allumettes)
- 350 g de châtaignes cuites et pelées
- 650 g de lait demi-écrémé
- 12 gouttes d'huile de piment
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 852 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 min
Velouté de châtaigne
35min
Crème de lentilles au lard
3 godz. 10 min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Velouté de châtaignes et céleri
40 Min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1 Std.
Velouté de petits pois à la menthe
35min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 Min
Velouté de châtaigne et poivron
35min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 min