Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan
- 400 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés, coupés en quatre
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 60 g de foie gras de canard mi-cuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 823 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cappuccino de champignons aux noisettes
35min
Bavarois d'asperge
15min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45min
Œuf mi-mollet aux épinards
1 godz. 50 min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1h
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 godz.
Bouchées chèvre-raisin
1h
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 godz. 45 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Crème de butternut au chorizo
30min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45min