Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan
- 400 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés, coupés en quatre
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 60 g de foie gras de canard mi-cuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 823 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de courgette au bleu
25 min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 Std.
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Crème de roquette au chèvre
30 min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min.
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Crème de butternut au chorizo
30 min
Pannacotta parmesan
2 godz. 20 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min