![Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche) Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/731D0E1B-3920-475E-97A9-FF872C415394/Derivates/28447366-D641-4164-A677-0374E5A8A0FE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan
- 400 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés, coupés en quatre
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 60 g de foie gras de canard mi-cuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 823 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 min
Crème de roquette au chèvre
30 min
Clémentine farcie au crabe
20 min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 min
Crème de champignons
20 min
Crème de butternut au chorizo
30 min