Compatibele versies
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de chair de melon, coupée en morceaux
- 1 tranche de gingembre frais, râpé (2 cm env.)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de jambon cru, type Parme et fines (100 g env.)
- 6 gressins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 546 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Gaspacho
12h
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho de tomate
20 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min