![Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D22B36AC-9A9F-4C47-892F-858F8823D7F2/Derivates/d69633e1-c070-4c48-8da0-8e4ab9b4afa0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho
- 3 orange à jus
- 800 g de carottes nouvelles, épluchées et coupées en tronçons
- 240 g de concombre, épluché, épépiné et coupé en tronçons
- 30 g d'oignon nouveau
- 300 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 2 c. à café rases de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La chantilly
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1019 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30 min
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Gaspacho mangue-avocat
10min
Soupe froide pomme-betterave
30min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho asiatique
15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Ananas cuit aux vapeurs de vanille, sorbet à la coriandre
3h