Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho
- 3 orange à jus
- 800 g de carottes nouvelles, épluchées et coupées en tronçons
- 240 g de concombre, épluché, épépiné et coupé en tronçons
- 30 g d'oignon nouveau
- 300 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 2 c. à café rases de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La chantilly
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1019 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe glacée de poivrons grillés
50 min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Gaspacho indien
2h
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 godz. 10 min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Gaspacho tomate-gambas
2h 30min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Gaspacho carotte-orange
1 godz. 20 min
Soupe froide de tomates et fenouil
2 godz. 20 min
Gaspacho concombre et pomme
10min