Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La purée de potimarron
- 200 g de chair de potimarron, coupée en morceaux
- 50 g de jus d'orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La purée avocat-raifort
- 1 avocat, coupé en morceaux
- 100 g de raifort, coupé en morceaux
L'œuf basse température
- 1750 g d'eau
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
Le dressage
- 2 c. à café de grué de cacao (optioneel)
- 4 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775.8 kJ / 186.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Purée potiron-orange
30p
Purée butternut-noisettes
50p
Ris de veau panés et laqués, mousseline de potimarron à l'amande
12óra
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1óra
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Cabillaud en croûte de sel et petits pois (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 1)
1hod. 45min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14 godz. 15 min
Tatin de navets
10 godz.
Butternut au pesto de graines de courge
40p
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15p
Cabillaud aux petits pois
1 Std. 40 Min