![Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ddd9c73c-314d-443d-9bcc-759eff86d919/Derivates/2f2e4a16-675d-46ef-8110-732a93b92442.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 750 - 800 g de bulbes de fenouil (2 gros fenouils), coupés chacun en 8 tranches dans la longueur
- du sel
- 4 pavés de cabillaud, sans peau de 150 g chacun
- poivre moulu
- 3 c. à soupe de graines de nigelle, et 1 c. à café
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1334 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 Min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1 Std.
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1 Std.
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 Min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 Min
Menu light - Cabillaud vapeur, spaghetti à l'encre de seiche
2h
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 Min
Flétan à la chinoise
30 Min
Poulet au citron, fenouil et riz épicé
35 Min
Saumon aux épices et pommes de terre
40 Min