Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichauts poivrade
- jus de citron, pour les artichauts
- 1 oignon blanc, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 carotte de petite taille, détaillée en dés
- 100 g de lardons
- 100 g de vin blanc
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau ou à hauteur du contenu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1374 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 51 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aïoli traditionnel
10min
Oreillettes
3h 40min
Tourte aux blettes
13h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Tellines en persillade
1 Std. 30 Min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Farçou
2h 20min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h