Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail de bonne taille, pelées et dégermées
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de moutarde forte
- du sel
- du poivre moulu
- 170 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
-
4
navets boule d'or, coupés en morceaux
of 4 navets classiques, coupés en morceaux - 4 carottes jaunes, de petite taille, coupées dans la longueur
- 4 panais de petite taille, pelés et coupés en quatre
- 4 topinambours de belle taille, pelés et coupés en deux
- 600 g de morue dessalée (4 pavés de 150 g)
- 2 brins de thym frais, effeuillés
- piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Soupe au pistou
40 Min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12h 20min
Pissaladière
2h 10min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Papillotes de poisson aux légumes et aïoli au yaourt
35 Min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 Min
Sauce rouille
10 min
Rouille
10 min
Polenta de châtaigne
30 Min
Canistrelli
1 Std.