Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de parmesan (100 g coupés en gros morceaux et 50 g pour réaliser des copeaux)
- 2 melons, de petite taille (600 g de chair pour le gaspacho et un peu pour réaliser des billes)
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre à l'estragon
- 12 feuilles d'estragon frais
- 100 g d'eau
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de graines de courge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1665 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 godz. 15 min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Gaspacho de melon
10 Min
Gaspacho de concombre aux fraises
45 min
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2h 10min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1u. 15min