Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème fouettée au raifort
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 2 c. à soupe de raifort
La crème de laitue
- 50 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 10 g de beurre
- 750 g d'eau
- 150 g de lait
- 110 g de riz
- 180 g de feuilles de laitue
- 10 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1433.8 kJ / 342.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 321.5 mg
Alternatieve recepten
Soupe de laitue
35min
Velouté de tomates à la crème
35min
Velouté de tomate
40min
Crème de chou-fleur
30min
Velouté vert asperge-épinard
50min
Velours d'endive à l'orange
35min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Velouté de courgette et roquette
35min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1 Std. 15 Min
Velouté d'endive
35min
Velouté de cresson à l'ail
1 Std.