Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème fouettée au raifort
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 2 c. à soupe de raifort
La crème de laitue
- 50 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 10 g de beurre
- 750 g d'eau
- 150 g de lait
- 110 g de riz
- 180 g de feuilles de laitue
- 10 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1433.8 kJ / 342.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 321.5 mg
Alternatieve recepten
Velours d'endive à l'orange
35 min
Soupe de laitue
35 min
Soupe à la tomate, tuiles de fromage
1h
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35 min
Velouté du potager
15 Min
Potage de carottes aux fanes
40 min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40 min
Velouté d'endive
35 min
Potage au poireau
30 min
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 min