Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace à la cannelle (la veille)
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 500 g de lait demi-écrémé
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
La soupe de quetsches (le jour même)
- le zeste d'un citron jaune non traité, sans la partie blanche
- 50 g de vin blanc d'Alsace fruité, type Gewurztraminer ou muscat d'Alsace
- 100 g de sucre roux
- 1 c. à café de quatre-épices moulu
- 1000 g de quetsches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2781 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25min
Kougelhopf
2h 55min
Sorbet à la quetsche et tuiles à la pistache
45 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Tartelettes aux quetsches
45 min
Pesto à l'ail des ours
10min
Gâteau aux quetsches
45 min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1h 30min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Streusel
2h
Spätzles aux girolles
50min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min