Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ bouquet de verveine
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs
Le jour même
- 300 g de poires, en cubes
- 50 g de cassonade
- 35 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 3 étoiles de badiane
- 500 g d'eau
- 2 capsules de cardamome
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 Std. 40 Min
Pannacotta au lemon curd
1u. 45min
Crème glacée à la mandarine et sa compotée
12h 30min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1h 10min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12 Std. 25 Min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 Std. 30 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 Min
Figues mi-cuites, verveine et glace vanille
15min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4 Std. 45 Min
Soupe de melon au magret de canard
3u. 15min