![Glace à la verveine et poires aux épices Glace à la verveine et poires aux épices](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/39EFB483-5DB3-4442-AD63-8441513E62BB/Derivates/0d5a8be5-54d9-48a7-bea4-cbcf3d9d5cb3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ bouquet de verveine
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs
Le jour même
- 300 g de poires, en cubes
- 50 g de cassonade
- 35 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 3 étoiles de badiane
- 2 gousses de cardamome
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30 min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1 Std. 15 Min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35 min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Soupe de griottes
25 min
Soupe froide de tomates et fenouil
2 Std. 20 Min
Sorbet au limoncello
3h 10 min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5 Std. 35 Min
Tuiles aux amandes
25 min
Glace à l'oseille
3 Std. 20 Min
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min