Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gougères au piment d'Espelette
1 Std. 5 Min
Pâté en croûte
7h 45min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Gougères aux champignons de Paris
1 Std. 30 Min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min
Cervelle de canuts
12 godz.
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Saucisson brioché
2h 50min
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
1h 40 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min