Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Saucisson brioché de Lyon
3 godz. 25 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Tarte à la praline
3h 20 min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2j
Quenelles de semoule et lard en gratin
1j
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Sauce gribiche
15min