Compatibele versies
Gelée d'ananas aux agrumes et crème aux baies roses
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée
- 5 oranges
- 1 pamplemousse
- 8 g d'agar-agar en poudre
-
30
g de sucre roux
of 30 g de sucre de dattes - 200 g d'ananas frais, coupé en fines tranches de 2-3 mm
La sauce
- 1 c. à café de baies roses
- 1 c. à café de pétales de rose séchées comestibles
- 200 g de crème épaisse, 10% m.g.
- 3 c. à soupe de marsala liquoreux
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 1 c. à café de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 657.5 kJ / 157.2 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 30 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace à la verveine et poires aux épices
13h 35min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2h 15min
Vatapa aux crevettes
50 min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Crumble de saint-jacques et crème de poireaux
50 min
Foie gras poêlé, purée de panais et crumble
1h
Lotte à la provençale
50 min
Lotte crémeuse au safran
3h 35min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 min