Compatibele versies
Gelée d'ananas aux agrumes et crème aux baies roses
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée
- 5 oranges
- 1 pamplemousse
- 8 g d'agar-agar en poudre
-
30
g de sucre roux
of 30 g de sucre de dattes - 200 g d'ananas frais, coupé en fines tranches de 2-3 mm
La sauce
- 1 c. à café de baies roses
- 1 c. à café de pétales de rose séchées comestibles
- 200 g de crème épaisse, 10% m.g.
- 3 c. à soupe de marsala liquoreux
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 1 c. à café de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 657.5 kJ / 157.2 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 30 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevettes en popcorn, aïoli végan et sauce cocktail
45 min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1 godz. 25 min
Carpaccio de fruits au sirop de fleur d'oranger
25 min
Tartare de daurade à la vanille
1h 10min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 min
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20 min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30 min
Minigratin aux mirabelles, ricotta et amandes
45 min
Œufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50 min
Gaspacho tomate-abricot
1 Std. 20 Min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h