Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 1 pincée de gros sel
- 100 g de fanes de radis, lavées soigneusement
- 200 g de glaçons
- 100 g de lardons fumés
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de lait
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 pincées de sel fin
- 3 pincées de poivre moulu
- 6 jaunes d'œufs
- 10 radis roses
- 4 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516.5 kJ / 366.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 35.2 g
- Verzadigd vet
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 707.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1j
Soupe de champignons, amande et fruits secs
35 Min
Velouté de moules et poireaux au pastis
35 Min
Velouté de champignons et noisettes XXL
40 min
Velouté de tomate
40 min
Tatin de navets
10h
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 min
Crème de chou, morue, lardons et fromage de chèvre
12 Std.
Potage de carottes aux fanes
40 min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50 menit
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 min