Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'aile de raie
- 9 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 9 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 50 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- 300 g de lentilles vertes sèches
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 30 g d'échalotes
- 30 g de vinaigre de framboise
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 35 - 40 framboises fraîches (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2026.8 kJ / 480.3 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 12.8 g
- Natrium
- 1057.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1ч. 5 мин.
Maquereaux au vin blanc
3h 30 min
Lotte à la provençale
50 мин.
Brandade de haddock
50 мин.
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Pressé de raie
14h
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
Maquereaux à la moutarde
30min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15 min
Lotte vapeur façon tajine
1u. 45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min