Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g d'eau
- 500 g de cocos de Paimpol, prêts à cuire
- 200 g de lait de coco
- 3 c. à café de curry en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1766.5 kJ / 424.8 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 182 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bar au beurre de groseilles
55min
Tajine de lotte au fenouil
1h 45min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55min
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35min
Brandade de morue et persillade
50min
Cailles farcies
1h 15min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Saveur de la mer au vert des prés (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 4)
2h
Effiloché de lapin et fèves au thym
1h 15min
Canon d'agneau aux herbes, flan d'épinard et petits légumes
1h 15min