![Moules aux cocos de Paimpol Moules aux cocos de Paimpol](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/681df473-f45b-449a-9c18-e1816eb29884/Derivates/f8b38a72-1efe-441c-a75d-e4aab0ccf726.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g d'eau
- 500 g de cocos de Paimpol, prêts à cuire
- 200 g de lait de coco
- 3 c. à café de curry en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1766.5 kJ / 424.8 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 182 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Choucroute de la mer
40 Min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50 Min
Crabe farci aux herbes
1h 20min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Pressé de raie
14h
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)
45 Min
Crabes farcis
1 Std. 15 Min
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2h
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 Min
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min