Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g d'eau
- 500 g de cocos de Paimpol, prêts à cuire
- 200 g de lait de coco
- 3 c. à café de curry en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1766.5 kJ / 424.8 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 182 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1 godz. 40 min
Choucroute de la mer
35 min
Clam chowder (Chaudrée de palourdes)
1 Std. 50 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Filet mignon de porc farci aux pruneaux
1 Std. 20 Min
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1h 30min
Cassoulet de la mer
50 min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Tourteau fromager aux pêches
1h 5min
Blaff de légumes
35 min
Soupe de betterave, toast aux oignons caramélisés
50 min
Poulet aux pommes façon Vallée d’Auge, riz noir complet
1 godz.