Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, coupé en tronçons
- 100 g d'huile de pépins de raisin
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 4 betteraves crues de petite taille (de 80 g chacune environ) multicolores (rouge, chioggia, jaune)
- 4 tranches de saumon fumé
- ½ grenade, égrainée
- ½ oignon rouge, pelé et coupé en très fines rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1576 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de lentilles aux asperges
1h
Taboulé de betterave et noix de pécan
25 Min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 min
Betteraves marinées aux framboises
1h 35 min
Palourdes marinières
30 min
Champignons farcis
45 min
Salade de boulgour, fèves et radis
1h
Salade thaïe aux crevettes
1h 25 min
Salade tiède de carottes et betteraves, sauce sésame
1 godz. 5 min
Tartare de bœuf à la betterave
20 min
Taboulé de chou romanesco
1h 20 min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40 min