Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi au céleri-rave
- 300 g de céleri-rave, coupé en morceaux (3 cm)
- 25 g d'eau
- 20 g de fécule de pomme de terre
-
30
g d'amidon de riz
of 30 g de fécule de maïs - ½ c. à café de sel
- eau, pour la cuisson des gnocchi
- sel, pour la cuisson des gnocchi
- 120 g de mascarpone
- farine, pour le plateau
La sauce au Castelmagno
- 100 g de fromage Castelmagno, coupé en morceaux (3 cm. Voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux
- 50 g de vin blanc sec, type Chardonnay (voir "Conseil(s)")
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3021 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 57.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20min
Gaufres vertes moelleuses au fromage frais
35min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1h 15min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1h 5min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3 Std. 15 Min
Focaccia aux fanes de navet
3 Std. 15 Min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50min
Focaccia aux pois chiches
3h
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50min