Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 feuilles de sauge fraîche
- 40 g de noisettes
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile végétale, et un peu pour les ramequins
- 250 g de ricotta fraîche, égouttée
- 1 œuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 6 c. à café de compote de canneberges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 838 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berawecka d'Alsace
3h
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1h
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1h 10min
Ananas au sirop de coriandre
2h 45min
Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)
45min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2h 15min
Tartinade de lentilles blondes à la tomate séchée
25min
Milla de potiron
1h 10min
Gâteau brigadier
2 Std. 30 Min
Quiche à l’ail nouveau et vinaigre balsamique
1h 45 min
Gâteau de semoule à l'orange
6 Std. 45 Min