Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les maquereaux marinés
- 80 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 80 g de tomate, coupée en morceaux
- 20 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe pour les maquereaux
- 160 g de vin blanc
- 60 g d'eau
- 12 tomates cerise
- 2 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 4 maquereaux frais, vidés, de petite taille, coupés en tronçons de 2 cm (voir "Conseils")
Le granola
- 60 g de muesli
- 20 g de graines de lin
- 10 g d'huile de pépins de raisin
- 20 g de miel liquide
- 1 c. à café rase de cumin en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1598 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2h 15 min.
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Avocat farci au crabe
40min
Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)
3h 45min
Ragoût de poisson aux épices
1h 45min
Pizza aux fruits de mer
2h
Lasagne pomme-pruneau et fruits secs
1 Std. 10 Min
Rieska (pain lapon)
30min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Lasagne de la mer
1h
Choucroute de la mer
40min
Couscous de crevettes et sa bisque (Découverte)
1h