Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de faisselle
- 50 g de poudre d'amande
- 100 g de sucre roux
- 5 g de menthe fraîche
- 50 g de thé vert préparé
- 30 g d'huile d'olive
- 200 g de fraises fraîches (50 g de fraises entières et 150 g en brunoise)
- 150 g de pêches jaunes, coupées en brunoise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1093.8 kJ / 261.2 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 8.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14 Std.
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 Std. 30 Min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Clémentine farcie au crabe
20 Min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Gaspacho aux petits légumes
20 Min
Eton mess à la mangue et au citron vert
15 Min
Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus
1h 20min
Gaspacho poivron-framboise
10 Min