Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé + 10 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 2 petits-suisses, à 0% de MG
- 50 g d'eau
La garniture
- 400 g d'eau
- 300 g de blettes, côtes et feuilles séparées
- 120 g de ricotta
- 1 œuf
- 125 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crevettes roses cuites, décortiquées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 914 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelettes au chèvre, poireau et fenouil
45min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1 godz. 50 min
Pizza au chou-fleur et cèpes
1h
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11 Std.
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1h 10min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Quiche butternut, orange et lieu noir
1h 20min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Tourte aux blettes
13 godz.
Tartelettes fines aux épinards
45min
Gratin de blettes
1h