Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé + 10 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 2 petits-suisses, à 0% de MG
- 50 g d'eau
La garniture
- 400 g d'eau
- 300 g de blettes, côtes et feuilles séparées
- 120 g de ricotta
- 1 œuf
- 125 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crevettes roses cuites, décortiquées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 914 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Gratin de blettes
1h
Quiche oignon-fenouil
1h 10min
Tourte aux blettes
13h
Quiche épinards et lardons
1h 10min
Parmentier au céleri et au haddock
1h 15 min
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Crêpes au saumon fumé et à la crème
55min
Quiche aux fanes de radis
45min