Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé + 10 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 2 petits-suisses, à 0% de MG
- 50 g d'eau
La garniture
- 400 g d'eau
- 300 g de blettes, côtes et feuilles séparées
- 120 g de ricotta
- 1 œuf
- 125 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crevettes roses cuites, décortiquées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 914 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55 min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 Min
Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes
1 godz. 10 min
Quiche poireau-saumon, pâte aux graines de lin
1h 35min
Tourte aux blettes
13 Std.
Tarte aux légumes d'automne
1ч. 30 мин.
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55 min
Gratin de blettes
1 godz.
Quiche au poireau et au thon
50 мин.
Tartelettes au chèvre, poireau et fenouil
45 min
Quiche épinards et lardons
1 godz. 10 min