Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de lait
- 8 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à soupe de graines de sésame
- 1 c. à soupe de graines de tournesol
La garniture
- 500 g d'eau
- 350 g d'asperges vertes, coupées en deux dans la longueur
- 220 g de ricotta
- 10 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
- 6 brins de cerfeuil frais
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- du sel
- ½ botte de ciboulette fraîche et ciselée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2344 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble tomate-fenouil
1sa 15 dk
Tarte aux blettes et ricotta
1sa 40 dk
Cake caprese aux tomates confites
1h 30min
Tarte aux courgettes et au pesto
1u. 35min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 dk
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1sa
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 Min
Quiche aux asperges
1sa 15 dk
Spanakopita aux épinards
1sa 15 dk
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Tarte asperge-ricotta
1h 25min