Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de lait
- 8 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à soupe de graines de sésame
- 1 c. à soupe de graines de tournesol
La garniture
- 500 g d'eau
- 350 g d'asperges vertes, coupées en deux dans la longueur
- 220 g de ricotta
- 10 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
- 6 brins de cerfeuil frais
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- du sel
- ½ botte de ciboulette fraîche et ciselée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2344 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 godz. 50 min
Tartelette courgette-brebis
50min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1hod.
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1hod. 10min
Tarte aux courgettes et au pesto
1h 35 min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1hod. 10min
Gratin d'aubergine au parmesan
1h 30min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min