Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé, et 10 g pour le plan de travail
- 100 g de beurre froid et coupé en morceaux
- ½ c. à soupe de thym frais
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
La garniture
- 500 g d'eau
- 5 oignons de belle taille (650 g environ), pelés et coupés en deux dans le sens de la largeur
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- ½ c. à soupe de feuilles de thym frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1559 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
Pesto menthe, amande et chèvre
15 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2j 35 menit
Tatin de poireau
55 min
Gaspacho
12h
Tatin d'échalotes au chèvre
1klst 10 min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40 min
Tatin d'aubergine
1 Std. 5 Min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 Std.