Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé, et 10 g pour le plan de travail
- 100 g de beurre froid et coupé en morceaux
- ½ c. à soupe de thym frais
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
La garniture
- 500 g d'eau
- 5 oignons de belle taille (650 g environ), pelés et coupés en deux dans le sens de la largeur
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- ½ c. à soupe de feuilles de thym frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1559 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10 min
Tarte aux oignons
2h
Pesto d'algues nori
20 min
Pizza aux blettes et au citron
25 godz. 50 min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Pissaladière
2 godz. 10 min
Tatin de poireau
55min
Tatin d'aubergine
1h 5 min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Caponata sicilienne
55min
Tatin d'endives
1 godz. 20 min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min