Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 150 g de poudre d'amande
- 4 œufs
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de lait entier
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 3 g de paprika fumé, moulu
- 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- 15 asperges
- 50 g de comté, en copeaux
- feuilles de roquette (optioneel)
- 1 filet huile d'olive (optioneel)
- 1 pincée de fleur de sel (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3670.3 kJ / 883.2 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 70.7 g
- Verzadigd vet
- 39.3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1016.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 godz.
Tarte aux courgettes et au pesto
1h 35 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Tarte asperge-ricotta
1 godz. 25 min
Quiche aux oignons verts et aux radis
1 godz.
Cake aux crevettes
1 godz.
Clafoutis aux tomates et au pesto
40 min
Crumble à la courge butternut et au comté
1h 10min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1u. 15min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 godz.
Tatin d'aubergine
1h 5min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2 Std. 20 Min