Gravlax de dorade au combava et gingembre
TM6 TM5

Gravlax de dorade au combava et gingembre

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Le gravlax de bar (la veille)

  • 60 g de sucre de canne
  • 50 g de gingembre frais
  • le zeste d'½ combava
  • 130 g de gros sel
  • 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)

Les blinis (le jour même)

  • 100 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 150 g de lait
  • 1 œuf
  • 2 pincées de sel
  • 30 g de beurre demi-sel

Voeding
per 1 pièce
Calorieën
451.4 kJ / 107.2 kcal
Eiwitten
8.4 g
Koolhydraten
10.3 g
Vetten
3.6 g
Verzadigd vet
1.8 g
Vezels
0.4 g
Natrium
322.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten