Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gravlax de bar (la veille)
- 60 g de sucre de canne
- 50 g de gingembre frais
- le zeste d'½ combava
- 130 g de gros sel
- 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de lait
- 1 œuf
- 2 pincées de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 451.4 kJ / 107.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 322.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 Min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35min
Tartare de dorade à la thaïe
1h 15min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Carpaccio de saint-jacques à la coriandre et huile d'avocat
15 Min
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
40min
Ceviche de dorade
10 Min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Lotte crémeuse au safran
3 Std. 35 Min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 Min
Saumon gravlax
60h 30min