Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gravlax de bar (la veille)
- 60 g de sucre de canne
- 50 g de gingembre frais
- le zeste d'½ combava
- 130 g de gros sel
- 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de lait
- 1 œuf
- 2 pincées de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 451.4 kJ / 107.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 322.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35min
Saumon gravlax
60h 30 min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Ceviche de dorade
10min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35min
Ceviche de poisson
30 Min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1h 10min
Fishcakes coco, coriandre et citron vert
30 Min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min