Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gravlax de bar (la veille)
- 60 g de sucre de canne
- 50 g de gingembre frais
- le zeste d'½ combava
- 130 g de gros sel
- 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de lait
- 1 œuf
- 2 pincées de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 451.4 kJ / 107.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 322.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Osso-buco de lotte
45min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1h 10min
Salade thaïe aux crevettes
1h 25min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Risotto à l'encre de seiche
1h
Bobun crevettes à l'ail et au citron
1h
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12h 30min
Sabayon au vouvray
15min
Calamars Assam
30min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45 min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Salade thaïe aux crevettes
35 Min