Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 95 g de beurre, et un peu pour le moule
- 3 pincées de sel
- 750 g d'eau
- 400 g de coings, coupés en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 1 oignon, coupé en deux
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 125 g de bleu d'Auvergne
- salade verte, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1512.8 kJ / 363.5 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 304.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 godz. 5 min
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1 Std.
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1 Std.
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Gratin rhubarbe et noix
45min
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Quenelles de blettes au four
1 godz. 5 min
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1 Std.
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min