Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de vinaigre de framboise
- 400 g d'eau
- 10 g de gros sel
- 150 g de sucre de canne
- 1 c. à café de poivre 5 baies
- 3 branches de thym frais
- 200 g de radis roses (1 botte env.), sans les fanes et coupés en morceaux
- 1 ½ radis noir, épluchés et coupés en morceaux
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 757.8 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 850.8 mg
Alternatieve recepten
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35min
Tzatziki
3h 5min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Tartinade de radis noir
5 min
Taboulé de chou-fleur
25 Min
Pesto aux fanes de carotte
10 Min
Céleri rémoulade
10 Min
Coleslaw
15 Min
Tzatziki
15 Min
Pain feuilleté au pesto de fanes
3 Std. 30 Min
Coleslaw quadricolore
20min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min