Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de vinaigre de framboise
- 400 g d'eau
- 10 g de gros sel
- 150 g de sucre de canne
- 1 c. à café de poivre 5 baies
- 3 branches de thym frais
- 200 g de radis roses (1 botte env.), sans les fanes et coupés en morceaux
- 1 ½ radis noir, épluchés et coupés en morceaux
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 757.8 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 850.8 mg
Alternatieve recepten
Coleslaw quadricolore
20 min
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12 Std.
Confiture de lard
25 min
Taboulé de chou-fleur
25 min
Coleslaw
15min
Gaspacho concombre et pomme
10 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Tartinade de petits pois aux amandes
20 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min