Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cm de gingembre frais, pelé et coupé en lamelles
- 2 gousses d'ail, dégermées
- le jus d'un citron vert
- 1 yaourt nature
- 25 g d'huile de colza
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de paprika
- 3 pincées de piment de Cayenne en poudre (optioneel)
- 2 pincées de sel
- du poivre moulu
- 4 morceaux de viande d'agneau, en épigramme
- 1 c. à soupe rase de graines de cumin
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de polenta
- 800 g de bouillon de légumes
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2951 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry d'agneau du Cachemire
3 godz. 35 min
Beurre de coriandre
12h 30min
Korma d'agneau
13 Std. 50 Min
Cornes de gazelle à la rose
45 min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Biryani de poulet
55 min
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50min
Chicken korma
50min
Poulet mesfioui
1 Std. 20 Min
Tajine de pintade au fenouil
1h 15min
Calamars farcis au chorizo
1 godz. 10 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min