Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 40 g de vinaigre balsamique
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 60 noix de pétoncle
- 1 mangue, coupée en cubes
- 80 g de beurre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 185.7 kJ / 44.4 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 59.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines de crème d'asperges
2 Std. 35 Min
Minibrochettes de saumon, ananas et crevette
1 Std. 35 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15 min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12h 15 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min